Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Εκλογές ΠΣΔΑΤΜ 2015: Αναβάλλονται



Αθήνα, 29.06.2015

Αρ. Πρωτ.: 128

Α Π Ο Φ Α Σ Η   Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο Υ   Δ.Σ.   Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. 



Σήμερα 29 Ιουνίου 2015 και ώρα 16:30 μ.μ. σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόταση του προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) και του προέδρου του ΠΣΔΑΤΜ, το Δ.Σ. ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ και από εκπροσώπους παρατάξεων για την ανάγκη αναβολής  των επικείμενων εκλογών του ΠΣΔΑΤΜ και την μετάθεσή τους σε χρόνο που θα αποφασίσει η Γ.Σ. του ΠΣΔΑΤΜ.


Οι εκπρόσωποι της παράταξης ΔΗ.ΣΥ.Α.Τ.Μ. στο Δ.Σ. και ο εκπρόσωπος του ΔΗ.ΚΙ. στο Δ.Σ. θεώρησαν ότι οι εκλογές θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν κανονικά την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2015 εκτιμώντας ότι οι πολιτικές εξελίξεις δεν επηρεάζουν αρνητικά τις εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου, αντίθετα μπορεί να τις επηρεάζουν θετικά.


Υπέρ της αναβολής τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΚΜ & ΔΑΠ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ και ΕΝΕΡΓΟΙ Α.Τ.Μ., εκτιμώντας τη δεδομένη ημερομηνία διενέργειας Δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 καθώς και τις έκτακτες συνθήκες στις οποίες βρίσκεται η χώρα λόγω του περιορισμού της διακίνησης κεφαλαίων (όριο αναλήψεων στις τράπεζες), που θα οδηγήσουν σε περιορισμένη συμμετοχή των συναδέλφων στην ψηφοφορία.


Μετά από διαλογική συζήτηση ομόφωνα όλα τα παρευρισκόμενα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν να συγκληθεί Γ.Σ. με ευθύνη του Δ.Σ. το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου για να καθορίσει τον ακριβή χρόνο τέλεσης των εκλογών, την εκλογή νέας ΚΕΦΕ, την κατάθεση ψηφοδελτίων και διακηρύξεων κλπ


Για το Δ.Σ. :
Ο Πρόεδρος
Ι. Μαχίκας
Ο Γεν. Γραμματέας
Π. Τουρλάκης
Τα μέλη:
Μ. Κωνσταντινίδη
Μ. Καλογιαννάκης
Χ. Γούναρης
Χ. Λάλας
Γ. Ρεμούνδος
Ν. Ζαρκαδούλας
Για την Κ.ΕΦ.Ε           
Ο Πρόεδρος
        
Χρόνης Ακριτίδης
Για τις Παρατάξεις:
ΔΗ.ΣΥ. Α.Τ.Μ.
Μ. Καλογιαννάκης
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΔΚΜ – ΔΑΠ
Χ. Γούναρης
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ
Γ. Ρεμούνδος
ΕΝΟΤΗΤΑ
Ζ. Γεωργίου
α/α Ν. Ζαρκαδούλας
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ
Ι. Μπαλάτσα
ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
Μ. Σταγιάννη
ΕΝΕΡΓΟΙ Α.Τ.Μ.
Λ. Καραγκιόζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου