Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Το εξαφανισμένο ΤΕΕ και ο πρόεδρος του στην υπηρεσία της ΕΕ του Γιούνκερ και του Σόϊμπλε

Χθες αιφνιδιαστικά ο νέος πρόεδρος του ΤΕΕ Στασινός, κάλεσε αιφνιδιαστικά σε έκτακτη συνεδρίαση τη ΔΕ του ΤΕΕ, ώστε με μεθόδευση να πάρει απόφαση υπέρ του ΝΑΙ στο επικείμενο δημοψήφισμα. Και αυτό γιατί κάλεσε εκπρόθεσμα (σύγκλιση σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών) σε έκτακτη συνεδρίαση με παραπλανητική ημερήσια διάταξη (για του λόγου το αληθές επισυνάπτεται η πρόσκληση) χωρίς σχετική εισήγηση για το εν λόγω θέμα του δημοψηφίσματος όπως προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας της ΔΕ του ΤΕΕ.

Ο Γ. Πάνου, δήλωσε  την αποχώρησή του από μια σύγκληση της ΔΕ παράτυπη και αντικανονική, την ίδια στάση κράτησαν οι 2 εκπρόσωποι της ΡΠΜ (Ν.Ανδρεδάκης και Θ.Βαμβουρέλης) καθώς και ο εκπρόσωπος της ΕΛΕΜ, Θ. Σεραφίδης.
Στη συνέχεια με 6 μόλις από τους 15 παρόντες επανήλθαν, ώστε να πάρουν απόφαση χωρίς την απαιτούμενη απαρτία για τη συνεδρίαση του οργάνου.

Το ΤΕΕ και οι εκπρόσωποι των μνημονιακών δυνάμεων σε αυτό (ΔΚΜ, ΔΗΣΥΜ, διάσπαση της ΕλΕΜ) τη στιγμή που απουσίαζουν παντελώς και συνειδητά από τη συζήτηση και τις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό της προηγούμενης περιόδου (αλλά και όλα τα θέματα των μηχανικών), κατόπιν κομματικών εντολών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν τη θέση τους για να τρομοκρατήσουν και να προπαγανδίσουν τις θέσεις του Γιούνκερ, του Σόϊμπλε, της ΕΕ και των ντόπιων αφεντικών τους.

Δείτε :



Ακούστε :

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ!!
    ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ " ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ". ΕΧΩ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ!
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΣ ΠΕΤΡΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Στασινός βγήκε λάιβ και στο απογευματινό δελτίο του Mega και είπε οτι ήταν κατι γνωστοί άγνωστοι, που κάποιοι ήταν μηχανικοί άλλοι όμως δεν ξέρει αν ήταν. Επίσης η είδηση έπαιξε και στο απογευματινό δελτίο του Σκάι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή