Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Συνέντευξη Τύπου Τμήματος Αττικής ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ 15.5.2017

Το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, 15/5/2017, στην αίθουσα τελετών (κτήριο Αβέρωφ) της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ, με στόχο την δημοσιογραφική προβολή του Συνεδρίου με θεμα "ΑΤΤΙΚΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ" το οποίο θα διεξαχθεί στο κτίριο Αβέρωφ του Πολυτεχνείου το τριήμερο 20-21-22 Οκτωβρίου 2017, και ενόψει της προθεσμίας για την κατάθεση περίληψης ανακοινώσεων στο Συνέδριο (την 31.5.2017).

3 σχόλια:

  1. Η Μπαλαούρα ως τι παρίσταται; Η οργανωτική επιτροπή έχει 50 μέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδετερότητα κ. Βαφειάδου δεν υπάρχει. Ιδιαίτερα δεν υπάρχει ουδετερότητα σε συνθήκες μαζικής εξόντωσης, εκχώρησης ολόκληρου του δημόσιου πλούτου, μαζικών πλειστηριασμών κατοικίας, τεράστιας ανεργίας, αυτοκτονιών και θανάτων. Είναι σαν να παραμένεις ουδέτερος στη ναζιστική κατοχή. Ηδη έχετε πάρει θέση και με τις θεματικές ενότητες όπως τις προσεγγίσατε και επομένως αυτές οι δήθεν ίσες αποστάσεις δεν είναι καθόλου ίσες, επειδή εκείνα από τα οποία κρατάτε απόσταση δεν είναι ισότιμα. Το πρώτη φορά αριστερό προεδρείο των αρχιτεκτόνων σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία ποιεί όχι την νήσσαν αλλά κάνει πλάτες σε αυτούς που εξοντώνουν την ελληνική κοινωνία παρουσιάζοντάς τις θέσεις τους ως ισότιμες στο "διάλογο" και καθίζοντάς τους στο ίδιο τραπέζι. Όλα καταγράφονται στην ιστορία η οποία θα είναι αμείλικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φρουρά, Φρουρά...

    http://www.24liveblog.com/share/196633357?url=http://www.newsit.gr/ellada/LIVE-Stoys-dromoys-enantia-sto-polynomosxedio-Sygkentroseis-sto-kentro-tis-Athinas/726480

    ΑπάντησηΔιαγραφή