Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Για την «αόρατη γενιά» που πρέπει να γίνει ορατή, για τη γενιά της ανατροπής

Κείμενο στήριξης της Λαϊκής Ενότητας από αγωνιστές-τριες των κινημάτων νεολαίας των προηγούμενων χρόνων (μεταξύ αυτών και πολλά μέλη της συσπείρωσης)

Αν υπάρχει μία γενιά που έχει πληγεί περισσότερο από τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας, από τη φυλακή του ευρώ και τις ασφυκτικές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι οι νέοι και νέες. Η ανεργία ξεπερνά το 50% σε αυτή τη γενιά. Η επισφάλεια, η ετεροαπασχόληση και η δουλειά χωρίς δικαιώματα, χωρίς ωράριο και με «μαύρα» είναι ο κανόνας. Οι σπουδές έχουν καταλήξει χαρτιά χωρίς αντίκρισμα με τόση ανεργία, αλλά και λόγω της επίθεσης τόσων χρόνων (ήδη και πριν από τα μνημόνια) στα επαγγελματικά δικαιώματα που κατοχυρώνουν τα πτυχία. Και η φοίτηση ολοένα κοστίζει περισσότερο στο σχολείο (φροντιστήρια, κλείσιμο-συγχωνεύσεις σχολείων σε επαρχιακές περιοχές) όσο και σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ (μείωση ή κατάργηση των δημόσιων και δωρεάν παροχών σε βιβλία, σίτιση, στέγαση). Όλοι πλέον έχουμε αρκετούς γνωστούς/ες που έχουν πάρει το δρόμο της ξενιτιάς για εργασία ή σπουδές. 

Αλλά το χειρότερο είναι ότι είμαστε σχεδόν οι σύγχρονοι «αόρατοι». Αυτοί που είναι παντού δίπλα και όμως σχεδόν δεν υπάρχουν και δεν «φαίνονται» στο επίσημο πολιτικό σύστημα, στον κυρίαρχο δημόσιο λόγο, στην «εικόνα» της κοινωνίας και τον mainstream «πολιτισμό». Καμία κυβερνητική πολιτική δε νοιάζεται για αυτούς και τα προβλήματά τους, δεν παίρνει μέτρα ανάσχεσης και ανατροπής αυτής της κατάστασης. Αντιθέτως, κάθε νέα μνημονιακή πολιτική ολοένα χειροτερεύει την προοπτική τους να δουλέψουν, να σπουδάσουν, να κάνουν οικογένεια, να ονειρευτούν…Και συνεχώς τους σπρώχνει να γίνουν γενιά της υποταγής, της απογοήτευσης, του επιβιωτισμού και της μετανάστευσης. 

Κι όμως, την ίδια στιγμή είναι η γενιά που όλα τα μνημονιακά κόμματα και οι επικοινωνιολόγοι τους επιχειρούν να κολακέψουν και σε αυτή την εκλογική μάχη. Η γενιά για την οποία όλοι οι «φανταχτεροί» πολιτικοί του μνημονιακού συστήματος θέλουν να μιλήσουν, θέλουν να τη βάλουν στο προφίλ και την «εικόνα» τους ενώ φροντίζουν η ίδια να παραμένει συνεχώς αόρατη. Λες και δεν έχουν ευθύνες για την κατάσταση στην οποία μας έχουν φέρει. Λες και τα κόμματα που ψήφισαν και στηρίζουν τα παλιά μνημόνια (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) δεν φέρουν την κύρια ευθύνη για αυτά γιατί δήθεν «όλοι μαζί τα φάγαμε». Λες και τα κόμματα που ψήφισαν και στηρίζουν το νέο μνημόνιο (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι) είναι αθώα γιατί δεν «ήθελαν» και «αναγκάστηκαν» να το ψηφίσουν. Ε, λοιπόν και εμείς λέμε ότι η γενιά μας ούτε θέλει ούτε είμαστε αναγκασμένοι να δεχτούμε αυτό το παραμύθι που επιχειρεί να νομιμοποιήσει το νέο μνημόνιο όπως το «όλοι μαζί τα φάγαμε» επιχείρησε να νομιμοποιήσει τα προηγούμενα. 

Πιστεύουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος χωρίς μνημόνια, λιτότητα, χρέος και το μονόδρομο του ευρώ όσο και αν θέλουν να μας πείσουν ότι πλέον «δεν υπάρχει εναλλακτική». Δεν πιστεύουμε ότι είναι εύκολος, ούτε πιστεύουμε σε πολιτικούς «σωτήρες» και «σοφούς». Από αυτά έχουμε χορτάσει τόσα χρόνια. Πιστεύουμε όμως στις δυνάμεις μας, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, πιστεύουμε και εμπνεόμαστε από την ιστορία αντίστασης και αγώνων του λαού μας. 

Αυτός ο δρόμος δεν μπορεί παρά να είναι αγωνιστικός, συγκρουσιακός, δρόμος ρήξεων και ανατροπών. Γιατί ακριβώς απ’τα τσακάλια δε γλιτώνεις με ευχές και παρακάλια… Αυτό έδειξε όλη η πενταετία αγώνων που μέσα από την εμπειρία μας μάθαμε ότι κάθε φορά πρέπει να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα. Να απεργήσουμε, να διαδηλώσουμε, να συγκρουστούμε, να κατεβούμε σε πλατείες και παρελάσεις, να κινητοποιηθούμε πολιτικά, να δώσουμε τη μεγάλη μάχη για αυτό το συγκλονιστικό 62% του ΟΧΙ που συντάραξε την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αυτό το ΟΧΙ που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετέτρεψε εν μία νυκτί σε ΝΑΙ, το ΝΑΙ που στήριξαν ολόψυχα τα ΜΜΕ, οι εργοδότες μας, οι ευρωπαίοι «εταίροι». Το ΝΑΙ που εμμέσως στήριξαν και οι φασίστες δείχνοντας και πάλι ότι την κρίσιμη στιγμή θα πάνε με τα αφεντικά σαν υπάκουα μαντρόσκυλα. Αυτό το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ σπέρνοντας απογοήτευση σε πολύ κόσμο και ειδικά σε νέους. Και πού τώρα τους σπρώχνει στην αποχή επειδή δήθεν «τίποτα δεν αλλάζει». Δεν είναι αυτή η κοινωνία που θέλουμε να ζήσουμε, δεν είναι αυτή η αριστερά που ονειρευτήκαμε. 

Αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω. Δεν θα υποταχτούμε, δεν θα υπακούσουμε τις σειρήνες της απογοήτευσης. Από τις μάχες της γενιάς μας δεν ήμαστε ποτέ απόντες. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Όπως παλεύαμε από διαφορετικό μετερίζι (ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝ και Δίκτυο, Αριστερά Σχήματα και Αριστερό Δίκτυο Νεολαίας, Φοιτητές-Φοιτήτριες ενάντια στο Σύστημα) για την υπεράσπιση του δημόσιου πανεπιστημίου και των πτυχίων μας σε όλα τα μεγάλα ξεσπάσματα του φοιτητικού κινήματος το ’06-’07, το ’10-11 και πρόσφατα ενάντια στους Φορτσάκηδες. Όπως παλεύαμε το Δεκέμβρη του ’08 ενάντια στην κρατική καταστολή. Όπως παλεύουμε σε γειτονιές στα τοπικά κινήματα για την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου, σε δομές αλληλεγγύης και στέκια νεολαίας και πολιτισμού. Όπως δίνουμε κάθε μέρα μικρές προσωπικές ή και συλλογικές μάχες στη ζούγκλα του ιδιωτικού τομέα της επισφάλειας, της «μαύρης» εργασίας και της εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Θα συνεχίσουμε. 

Μετά την 5η Ιούλη τίποτα δεν είναι ίδιο. Φάνηκαν ξεκάθαρα τα δύο κοινωνικά «στρατόπεδα». Οι από εκεί (εργοδότες, κεφάλαιο, τραπεζίτες, ΜΜΕ, μνημονιακά κόμματα, φασίστες) και οι «από εδώ» (εργαζόμενοι/ες, νέοι/ες, άνεργοι/ες, φτωχοί αγρότες και αγρότισσες, μικρομεσαίοι/ες που καταστρέφονται, μαχόμενη διανόηση, αλλά και οι «κολασμένοι της γης», οι μετανάστες που φυσικά δεν δικαιούνται καν ψήφου…). Αυτό το ΟΧΙ δεν ηττήθηκε, δεν θα σβήσει. Αυτό το ΟΧΙ θα δικαιωθεί με έναν άλλο δρόμο αγώνα και προοπτικής που είναι πια ξεκάθαρο ότι για να υλοποιηθεί απαιτείται ΡΗΞΗ. 

ΡΗΞΗ με τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις, τους εφαρμοστικούς νόμους και τη λιτότητα. ΡΗΞΗ με τους αντεργατικούς νόμους, δουλειά για όλους και ριζική αναδιανομή εισοδήματος προς όφελος των εργαζομένων και του λαού. ΡΗΞΗ με τους τραπεζίτες και εθνικοποίηση της ΤτΕ και των τραπεζών, ΡΗΞΗ με το κεφάλαιο και εθνικοποίηση των στρατηγικών υποδομών και επιχειρήσεων με κοινωνικό και εργατικό έλεγχο. ΡΗΞΗ με το χρέος, παύση πληρωμών και διαγραφή του. ΡΗΞΗ με τους «εταίρους», την ΟΝΕ και την ΕΕ, άμεση έξοδος από την Ευρωζώνη και σύγκρουση με τις πολιτικές της ΕΕ. Το ΟΧΙ θα πάει ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ό,τι και αν χρειαστεί αυτό! 

Για να γίνουν αυτά χρειάζεται μαζική συγκέντρωση δύναμης, οργανωμένος λαός σε χώρους εργασίας και γειτονιές. Χρειάζεται μέτωπο, δημοκρατικά συγκροτημένο, πολυσυλλεκτικό, ριζοσπαστικό, χρειάζεται αναγέννηση των αριστερών ιδανικών και στρατηγικών για το σοσιαλισμό του 21ου αιώνα. Είναι επιτακτική ανάγκη να συγκροτηθούν όλα αυτά και τώρα και μετά τις εκλογές. 

Όλοι εμείς, για αυτούς τους λόγους, στηρίζουμε το εγχείρημα της Λαϊκής Ενότητας για να είναι η πιο συνεπής αντιμνημονιακή και ρηξιακή φωνή σε μία Βουλή που θα κυριαρχεί η μνημονιακή συναίνεση. Και καλούμε κάθε νέο και νέα, φίλο, συνάδελφο, γνωστό μας να το στηρίξει εκλογικά γιατί είναι, παρά την αναγκαστικά γρήγορη συγκρότησή του, το πιο μαζικό εγχείρημα για αυτή την προοπτική. Ακόμα περισσότερο τους καλούμε μετεκλογικά να δώσουμε τους νέους αγώνες της γενιάς μας για να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, να κερδίσουμε το μέλλον μας. 

Ακολουθούν οι πρώτες υπογραφές. Η συλλογή συνεχίζεται. 

Μπορεί να γίνει συνυπογραφή ή με σχόλιο εδώ ή στο facebook ή με αποστολή email στο stavropoulouanastasia@hotmail.com 

Αβέλλα Στέλλα

Αβραμίδου Σοφία

Αγγελάκης Ντίνος

Αγγελακόπουλος Βασίλης

Αγγελακόπουλος Ιωσήφ

Αδαμοπούλου Κατερίνα


Αθανασοπούλου Βασιλική


Αϊβαζόπουλος Μανώλης


Ακριβός Σωκράτης


Αλεβίζος Γιώργος


Αλέξης Νικόλαος


Αλεξοπούλου Ζωή


Ανανιάδου Κατερίνα


Αναστασάκης Στέλλιος


Ανδρέου Ελένη


Ανθυπατόπουλος Αίας


Αντωνίου Νάσια


Αντωνίου Χριστίνα


Αποστολίδου Μελίνα


Αραμπατζή Βάσω


Αργυροπούλου Βασιλική


Ασπρογέρακα Ζωή


Ασπρολούπος Ραφαήλ


Βαιόπουλος Γιάννης


Βαιρακταράκη Αγγελική


Βακαλόπουλος Αλέξανδρος


Βαμβακάς- Νικολαΐδης Αντώνης


Βαρσάμης Αντώνης


Βασιλείου Μαίρη


Βασιλόπουλος Βασίλης


Βασιλόπουλος Νίκος


Βάσσος Δημήτρης


Βατσέλλας Τόνυ


Βδοκάκη Μαρία


Βεγιάννης Πάνος


Βλαχομήτρου Στέλλα


Βλάχος Γιώργος


Βλάχος Δημήτριος


Βλάχος Μάριος


Βλάχου Δήμητρα


Βλαχούλης Γιάννης


Γαλάνη Ειρήνη


Γαλάνης Νίκος


Γαργανίδης Πάνος,


Γαστεράτος Αλέξανδρος


Γαστεράτος Κίμωνας


Γεζίνης Στέλιος


Γερωνυμάκης Γιώργος


Γεωργάκης Θεόφιλος


Γεωργακόπουλος Δημοσθένης,


Γεωργέλλης Λευτέρης


Γεωργουλέα Σάντυ


Γιαζκουλίδης Δάκης


Γιαμαρέλλου Μάντη


Γιαννάκη Μαρία Νεφέλη Ξένος Τάσος


Γιαννάκη Νεφέλη


Γιαννάκης Δημήτρης


Γιαννάκος Νίκος


Γιάννης Μπρόκος


Γιαννόπουλος Γιάννος


Γιαννούλης Πέτρος


Γιατρέλλη Άννα-Μαρία


Γκέκα Σοφία


Γκερδιδάνη Εύη


Γκίμτσας Γιώργος


Γκολφάκης Πάρις


Γκότσης Πέτρος


Γκοτσοπούλου Σοφία


Γκρίτζιος Άγης


Γλώσσης Μαρίνος


Γολσουζίδης Χρήστος


Γούλας Αλέξανδρος


Γουμενάκης Γιώργος


Γούναρη Ολυμπία


Γούτσου Σοφία


Γραμματικόπουλος Ιάσονας


Γράσσου Ηρώ


Γρέβιας Κωνσταντίνοε


Γρηγόρης Τσαρδανίδης


Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος


Γωγάκος Απόστολος


82.Δάβαρης Άρης


Δαβελάς Κώστας


Δασκαλάκης Νίκος


Δέλλιος Κίμωνας


Δηματά Αναστασία


Δημητράτου Άννα


Δημητρούκας Νίκος


Δήμος Κωνσταντίνος


Διαμαντόπουλος Στράτος


91.Δούλγερης Κυριάκος


Δούλος Νικόλαος


Δουλτσίνος Γιώργος


Δραγώτης Θύμιος


Δρακάκης Μιχάλης


Δρίτσας Σπύρος


Ευαγγελάτος Άγγελος


98.


Ζάννα Αργίνη


Ζάννας Ζήσης


Ζαφείρης Κωνσταντίνος


102.Ζαχαριάς Βαγγέλης


Ζιαζιά Γεωργία


Ζούγλος Άγγελος


Ζωγραφάκη Ειρήνη


Ηλιάκης Μανώλης


Θεοδοσοπούλου Αλεξάνδρα


Θεοδωράκης Φίλιππος


Θεοτοκάτου Μαρίζα


Θεοφίλης Γιώργος


Ιωαννίδη Θάλεια


Ιωαννίδης Μάνος


Ιωάννου Αγγελίνα


Ιωάννου Ευγενία


Καββαδά Νατάσα


Καβράκος Γιώργος


Καγιά Αργυρώ


Καϊκης Άρης


Καλαμάτας Βελισσάριος


Καλαμάτας Γιώργος


Καλαμπόκας Γιώργος


Καλίαφας Χρήστος


Καλλινάκης Γιώργος


Καλλίνικος Χρήστος


Καλλιντεράκης Βαγγέλης


Καλογιάννη Αφροδίτη


Καλομοίρης Γιάννης


Κανελλάκης Παναγιώτης


Κανελλόπουλος Γιάννης


Κανελλοπούλου Χριστίνα


Κανναβού Μαρία


Κανόνη Γεωργία


Κανταρτζής Φώτης


Κάντζιας Άλεξ


Καραβασίλη Ελένη


Καραβασίλη Ιωάννα


Καραβασίλης Στέφανος


Καραγεωργίου Λευτέρης


Καραγεώργου Σαμάνθα


Καραγιαννάκη Χαρά


Καραγιάννης Γιώργος


Καραγκούνης Παναγιώτης


Καρακίτσος Κώστας


Καρακούσης Βασίλης


Καραμαλέγκος Νικόλαος


Καραμάνος Γιάννης


Καραμπάτσιου Μαριλένα


Καρέλα Αναστασία


Καρκούλη Αλεξάνδρα


Καρνάβα Αφροδίτη


Καρώνης Στέφανος


Κάσσανδρος Βασίλης


Κάσσανδρος Θάνος


Κάσσανδρος Θεοδόσης


Κάσσανδρος Σταύρος


Κατόπης Χρήστος


Κατσάνη Τάνια


Κατσαρέα Ελένη


Κατσιαμπούρα Λίλη


Κατσιγιάννης Γιάννης


Κατσινάς Αλέξης


Καφφέ Αθηνά


Καφφές Άγγελος


Καψάλας Γιάννης


Καψιώτης Ξενοφώντας


Καώνη Μαρία


Κεκάκος Δημήτρης


Κέκη Μαρία


Κεμερλή Δέσποινα


Κενανίδης Δημήτρης


Κετικίδης Αλέξανδρος


Κεφαλάς Ηλίας


Κηετζή Ίριδα


Κλείτσα Όλγα


Κοκκινάκης Γιώργος


Κοκκινάρης Γιώργος


Κοκκίνης Αποστόλης


Κόλλιας Κων/νος


Κολοβός Ανδρέας


Κολοβός Πέτρος


Κομπογιάννη Δέσποινα


Κοντογιάννης Άγγελος


Κοντραφούρη Δήμητρα


Κορακίτης Κωνσταντίνος


Κότσαλη Βάσω


Κούβδος Ιάσονας


Κουκίδου Εύα


Κουκίδου Σοφία


Κουρή Αγγελική


Κουρνόπουλος Σπύρος


Κουρτέσση Βανέσσα


Κουτσιούμπα Ανδριάννα


Κουφάκη Αθηνά


Κραντίνου Μερόπη


Κρεμμύδας Αποστόλης


Κριαράκης Γιώργος


Κυρίτσης Αχιλλέας


Κυρούδη Δώρα


Κωνσταντέλλος Βασίλης


200.


Κωστόπουλος Κώστας


Κωστόπουλος Νίκος


Κωστόπουλος Χρήστος


Κωστοπούλου Δήμητρα


Κωστορίζου Χριστίνα


Κωτσάκης Αποστόλης


Λάιος Γεώργιος


Λαΐτσου Δημήτρα


Λάμπρη Μαρία


Λάμπρου Γιώργος


Λαπιέρης Σωτήρης


Λεκός Βασίλης


Λεμονής Γιάννης


214.


Λιακοπούλου Ιωάννα


Λιανός Νίκος


Λιοδάκης Ανδρέας


Λιοσάτος Αλέξης


Λιοσάτου Βίκυ


Λουμήτης Διονύσης


Λυκούδης Αλέξης


Μαγαλιός Λίνος


Μάγγου Κωνσταντίνα


Μακρή Ελένη


Μανθιός Θωμάς


Μανιάτης Γρηγόρης


Μάντζαρη Εύα


Μαντζούνης Γιώργος


Μανωλίδης Δημήτρης


Μαραγκουδάκης Βαρδής


Μαρέ Ειρήνη


Μαρία Σοφού


Μαρκάτης Λευτέρης


Μαρμάρη Ράνια


Μαρούδας Διονύσης


Ματσούκα Μαίρη


Μαυριδοπούλου Φιλιώ


Μαυρομμάτης Παναγιώτης


Μαχαίρα Ελένη


Μεγαλιός Αργύρης


Μελίνα Βλάσση


Μέλλιος Ζώης


Μηλιάδου Ανθή


Μήλιος Δήμος


Μήττας Μιχάλης


Μίγα Έλενα


Μιλάνος Δημήτρης


Μιχαήλ Άρτεμις


Μιχαηλίδη Έμιλυ


Μιχαηλίδου Ναταλία- Δήμητρα


Μιχαλόπουλος Γιάννης


Μορέλλα Σοφία


Μουρσελάς Άγγελος


Μουχλιανίτης Κωνσταντίνος


Μπαγκέρης Μανώλης


Μπακάλη Μαρία


Μπακερτζής Αντρέας


Μπακογιάννης Κωνσταντίνος


Μπαλαμπέκου Ματίνα


Μπαλής Αποστόλης


Μπάρκας Δημήτρης


Μπαρμπεράκης Κωστής


Μπαρουξή Αγγελική


Μπέκα Άννα


Μπέκα Γεωργία


Μπέκας Χάρης


Μπέλμπας Χρήστος


Μπερερέκος Νίκος


Μπέσας Νίκος


Μπίκος Γιώργος


Μπίλιας Φώτης


Μπίστα Ξένια


Μπούκη Ελένη


Μπούμπουλα Αδαμαντία


Μπουμπουρής Αλέξανδρος


Μπουρδούβαλης Βασίλης


Μπρίλη Τριάντου Άννη


Μπρόκος Γιάννης


Μπροτζάκης Φαίδωνας


Μυλωνάκης Μανώλης


Μωραίτης Λεωνίδας


Μωράκης Παναγιώτης


Νάκας Αριστοτέλης


Νάκος Μόδεστος


Νανίδου Κωνσταντίνα


Νεστορίδης Νέστορας


Νικολάου Θωμάς


Νικολάου Χάρης


Νικολέας Νικόλας


Νικολοπούλου Ελιάννα


Ντάκουλα Βάγια


Νταλαπέρας Αλέξανδρος


Ντέτσικα Πηνελόπη


Ντινιάκου Θάλεια


Ξαγοράρης Χρήστος


Ξένος Τάσος


Ξεπαπαδάκης Νίκος


Οικονομίδης Γιώργος


Οικονόμου Μανώλης


Παϊσίου Καρολίνα


Παλαιολόγος Άκης


Παμπουκίδου Ναταλία


303.


Παναγιωτίδου Μαρία


Παναγοπούλου Γεωργία


Παναγώτας Μάκης


Πανταζόπουλος Γιώργος


Παντελιδάκης Χάρης


Παντερής Στέφανος


Παπαγέωργας Δημήτρης


Παπαγεωργίου Χρήστος


Παπαδημητρίου Στάθης


Παπαδημούλης Φαίδων


Παπαδοπετράκη Δανάη


Παπαδόπουλος Θάνος


Παπαδόπουλος Θοδωρής


Παπαδοπούλου Μαρίνα


Παπαδοπούλου Χριστίνα


Παπαθανασίου Γιώργος


Παπαθανασίου Λάμπρος


Παπαθεοδώρου Δάφνη


Παπανικολάου Νίκος


Παπαπανάγου Παναγιώτης


Παπατζανή Εύα


Παρασκευόπουλος Παρασκευάς


Παρασκευόπουλος Χάρης


Παριανόπουλος Νίκος


Πασσαλίδης Φίλιππος


Πάττα Βανέσσα


Παυλίδης Άρης


Παυλόπουλος Κωνσταντίνος


Πελεκανάκης Βαγγέλης


Πελεκίδης Θεοχάρης


Πελτέκης Κωνσταντίνος


Περογιαννάκης Γιώργος


Πετούσης Κώστας


Πετρίδου Αθηνά


Πετρόπουλος Βασίλης


Πετρουλά Δήμητρα


Πετρουλάκης Γιάννης


Πηρούνια Ξένια


Πλαγεράς Άγγελος


Πλιακογιάννης Δημήτρης


Ποδιάς Κωνσταντίνος


Ποταμίτης Κωνσταντίνος


Πούλου Ελένη


Προεστάκης Γιάννης


Ράμμος Δημήτρης


349.Ράπτης Ηλίας


Ρεβήσιος Διονύσης


Ρισμάνης Σπύρος


Ρομποτή Δήμητρα


Σαββόπουλος Κυριάκος


Σακελλαράκου Λέττα


Σακελλαρόπουλος Διονύσης


Σακκάς Τάσσος


Σαλαμαλίκης Μιχάλης


Σαμαρά Αριάδνη


Σαμδάνης Κώστας


Σαμδάνης Μάριος


Σαράντης Θανάσης


Σαραντόπουλος Χριστόφορος


Σάρρας Κώστας


Σερβετάς Έκτορας


Σεργίδου Κατερίνα


366.Σεργουλοπούλου Αριάδνη


367.Σεριάτος Άγγελος


Σεφεντύ Έμυ


Σιαηλή Δήμητρα


Σιδηρόπουλος Κώστας


Σιδιρόπουλος Διογένης


Σιμώτας Ιάσονας


Σινοπούλου Έλενα


Σιούγκρος Δημήτρης


Σκιάνης Κων/νος


Σμυρνιώτη Αμαλία


Σοπικιώτης Βασίλης


Σουβαλιώτης Αλέξανδρος


Σουβαλιώτης Γιώργος


Σουσούνης Λεωνίδας


Σοφούλη Γεωργιάννα


Σπαρτινού Αγγελούκα


Σπατούλας Παναγιώτης


Σπυροπούλου Καλλιόπη


Σταθάτος Στέφανος


Σταθόπουλος Κώστας


Σταθόπουλος Παναγιώτης


Σταμάκος Δημήτρης


Σταματονικολός Γιώργος


Σταμουλακάτος Δημήτρης


Σταυρακάκης Χρίστος


Σταύρακας Άκης


Σταυρομήτρου Δήμητρα


Σταυροπούλου Αναστασία


Σταυροπούλου Μαργαρίτα


Στεργίου Δημήτρης


Στεφανάκης Γιάννης


Στεφανάκης Γιώργος


Στέφου Όλγα


Στουρνάρα Μαρία


Στουρνάρας Γιάννης- Λάζαρος


Στραβούλιας Γιάννης


Στρογγυλός Ραφαήλ


Συμεών Στάλη


Σφαντού Φαίδρα


Σώζος Κώστας


Σωτηριάδη Κων/να


Ταλαίπωρος Δημήτρης


Ταρνάρη Ελένη


Ταρουση Μαριλενα


Τασσούλης Θοδωρής


Ταστζόγλου Δήμος


Τεκίρδαλης Γιώργος


Τελόνη Αναστασία


Τερζάκης Κωνσταντίνος


Τερζάκης Μιχάλης


Τζανουδάκης Γιώργος


Τζόκας Στέφανος


Τζούκας Αλέξανδρος


Τζουμάκη Σπυριδούλα


Τόλια Χρυσούλα


Τολιάκης Θαλής


Τόλιος Άρης


Τομαράς Γιάννης


Τουλιάτος Χρίστος


Τράντος Γιάννης Άγγελος


Τριανταφύλλου Νίκος


Τριβιζάκης Μιχάλης


Τσάβλη Ουρανία


Τσαγλιώτης Γιώργος


Τσακίρη Χρύσα


Τσαμπάζης Χρήστος


Τσαρίδου Χαρά


Τσάτη Ιωάννα


Τσάτης Χρήστος


Τσατσαρώνης Σπύρος


Τσεγά Λουίζα


Τσεκουρας Αλέξανδρος


Τσερόλας Παναγιώτης


Τσιάρας Στέλιος


Τσιλίκη Δέσποινα


Τσιμήγκας Βαγγέλης


Τσιόδρας Γιάννης


Τσιούρβα Μαρία


Τσίτση Δήμητρα


Τσιφή Παυλίνα


Τσιφής Κώστας


Τσίχλη Μαριάνα


Τσομπανέλλης Παντελής


Τσουκνίδας Θανάσης


Τσουρινάκη Σοφία


Τσουρουκίδης Πάρης


Τσούρτης Νίκος


Τσόχατζης Στέλιος


Τσώλη Δήμητρα


Φιλιππαίος Φραγκίσκος


Φιλίππου Δημήτρης


Φυκούρας Ορέστης


Φυλακτίδης Τάσος


Φωτάκης Γιάννης


Χαιρόπουλος Κώστας


Χάλαζας Θοδωρής


Χαμπίμπης Ιάσονας


Χαραλαμπίδης Κώστας


Χαριζάνη Ελένη


Χαριζάνης Βασίλης


Χαριζάνης Στέλιος


Χασπιλίδης Κώστας


Χατζηηλία Σοφία


Χατζηθεοδώρου Ηλιάνα


Χατζοπούλου Φοίβη


Χιωτέλης Άρης


Χιώτη Βάσια


Χοβαρδάς Κώστας


Χονδρογιάννης Τρύφωνας


Χονδρου Νίκη


Χονδρούλης Γιάννης,


Χουδαλάκη Κατερίνα


Χρήστος Γεωργαντίδης


Χριστοδούλου Παναγιώτης


Χρυσόπουλος Γιώργος.


Χρυσοσπάθη Άννα


Ψημμένου Βάσια


Ψυχογιός Δάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου