Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ποιά είναι και πως δρα η μαφία του ESM



Για τον European Stability Mechanism (ESM), δυο αποκαλυπτικά κείμενα (ώστε να ξέρουμε που πάνε να μας μπλέξουνε)

5 σχόλια:

  1. Ο χοντρός γενικός γραμματέας του ΤΑΜ-ΤΑΜ, οικονομολόγος και πρώην "καθηγητής πανεπιστημίου" δήλωσε για ΑΝΤΑΡΣΥΑ ότι αμφιταλαντευόταν μεταξύ του ΟΧΙ και του ΑΚΥΡΟΥ στο δημοψήφισμα ενώ για το ΣΕΚ δήλωσε (δεν ξέρω αν πήγαινε και στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτό) ότι τα παίρνουν από ΜΚΟ που είναι διαπλεκόμενοι αυτοί. Φυσικά δεν είπε ονόματα.
    Ο άεργος εισοδηματίας ενοικίων και πρώην υπάλληλος του Καρατζαφύρερ δήλωσε σε χθεσινή ή σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή μετά από ερώτηση σχετικά για το αν έχει κοινά πράγματα με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και για πιθανή συνεργασία, δήλωσε για ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ της αριστεράς, για τους μικρούς σχηματισμούς ακροαριστερών, "με επαναστατικές κορώνες", "...που πρέπει να αυτοκτονήσουν ή να σκοτωθούν όπως στον εμφύλιο ή κάτι τέτοιο υπονοούμενο" που μιλούσαν κατά του έλεγε κοντά σε κωλοπερίπτερο του. Για το ΣΕΚ δήλωσε ότι το ακολουθούν άτομα τύπου Δρομοκαϊτιου.

    Αν θέλετε ξαναβγάλτε το παιδοβούβαλο Χαζάκη σε αυτό το blog όπως τον ξαναφάει στην μάπα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζω με την πηγή. Παραπάνω στην θέση ΣΕΚ το σωστό είναι ΕΕΚ και άλλη μία διόρθωση θα ξεμπερδέψει μια και καλή μαζί τους αν κάνουν κανένα εγχείρημα προφανώς από τα πρωτοπαλίκαρα το ΕΠΑΜ

    Απολαύστε τον! Ο Καζάκης για ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, ΟΚΔΕ και τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο 1:04

    https://www.youtube.com/watch?v=_tMhxTv5eJ8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά τα λέει ο καζάκης
    κομμουνιστή δεν σε κάνουν τα σύμβολα, σε κάνουν οι πράξεις
    βαρεθήκαμε συριζες και κκεδες με τα καραγκιοζιλικια τους και βαρεθήκαμε σέχτες να τους φταίει το 99,99% του λαού που είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να πείσουν, αφού είναι καραγκιόζηδες και δεν μπορούν να κατανοήσουν τον εργαζόμενο λαό και τον άνεργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. " και βαρεθήκαμε σέχτες να τους φταίει το 99,99%"

    Καλώς τον ΕΠΑΜίτη. Να τον χαίρεστε τον αγωνιστή του 0,83% και να μιλάτε και για σέχτες δικαιολογείτε με την σχιζοφρένεια που διακατέχει και τον αρχηγό-προφήτη σας που θα σώσει την Ελλάδα διαγράφοντας το χρέος της Ελλάδας πάνω από 300δισ ευρώ ενώ τάχα δεν είχε λεφτά ούτε για εκλογές το κόμμα του!!! Ενώ είχε για ευρωεκλογές! Το πάει καλά, αν φαινόταν ότι δεν τον ψήφισε ούτε η μάνα του τότε ούτε πίσω από το μικρόφωνο δεν θα είχε μούτρα να βγαίνει.

    http://harryklynn.blogspot.gr/2014/05/083.html

    Έψαξα το αρχείο της https://www.youtube.com/user/eroigr
    αν μπορέσει κάποιος ας μας βοηθήσει, ακόμα και ΕΠΑΜίτης, περίπου στις 10 Ιουλίου στην εκπομπή "στο μικρόφωνο"
    αναφέρει ξεκάθαρα για ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΕΚ ότι τα παίρνουν από τις κυβερνήσεις μέσω ΜΚΟ (χωρίς να πει ονόματα), μάλλον αναμασώντας αυτό:

    "Στο αξιέπαινο αυτό συλλαλητήριο αλληλεγγύης στα θύματα των πραξικοπηματιών φασιστών του Κιέβου θα συμμετάσχει και ο αξιέραστος υπέρμαχος της "επανάστασης" της Συρίας Πέτρος Κωνσταντίνου, που, μεταξύ πολλών άλλων ΜΚΟ-κινηματικών ιδιοτήτων του, είναι και ηγετικό στέλεχος του ΣΕΚ, συνιστώσας δηλαδή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Τι σε μέλλει εσένανε, θα μου πείτε;"
    http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2192.html

    Ποιός; Ο Χαζάκης που πληρωνόταν από άτομο που είχε τον γιό του Γιοσμά υποψήφιο βουλευτή. Τον μαϊντανό του Τράγκα.

    Τα παραπάνω πιο πολύ να ξέρουν με τί έχουν να κάνουν άτομα της ΣΑΜ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και για να μην χαλιόμαστε πολλοί βλέποντας και την μούρη του ως "οικονομικό αναλυτή" εδώ μέσα. Τρομάρα του! Που έλεγε η επιδότηση λέβητα φυσικού αερίου είναι συνωμοσία της κυβέρνησης για να μας τα πάρουν μετά οι Ρώσοι μέσω προστίμων χαμηλής κατανάλωσης αερίου! Και σ' αυτό μέσα βγήκε ο προφήτης σας.
    Να τον χαίρεστε τον cult αρχηγό σας και "καθηγητή πανεπιστημίου" και μια χαρά τα λέει. Όχι σε blog σαν και αυτό όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ λέει ένας φίλος του χοντρού ότι "Κορωνάκης και ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι πρωτοξαδέλφια" και ο ίδιο ο χοντρός λέει ότι είναι σίγουρος οτι Κορωνάκης χρηματοδοτεί ορισμένους από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο 52'
    https://www.youtube.com/watch?v=rFUrU5rZ9Yo

    Λίγο πριν καλεί τα μέλη του ΕΠΑΜ να δώσουν βρωμόξυλο σε όσα στελέχοι του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν κουπόνι σίτισης άδικα και αλλού στοχοποιεί τον Κορωνάκι ότι θα πρέπει να φάει βρωμόξυλο μιας και δεν άφησε τον ηγέτη να μιλήσει στην πλατεία όπως είχα κανονιστεί λέει.

    Εδώ αποκαλεί σχεδόν προδότη τον δις καταδικασμένο σε θάνατο Γλέζο (από Γερμανούς και στον εμφύλιο) και 90χρονο παλικάρι
    https://www.youtube.com/watch?v=VkGGaxB2nN4

    Εδώ η χοντρή θείτσα και γ.γ. του ΕΠΑΜ λέει με τον Τζιπάκο αν ο Βαρουφάκης και άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή πούστηδες...
    https://www.youtube.com/watch?v=7ISlYyzs-iE

    Στον Χατζηνικολάου που έβγαινε κάθε τόσο πως δεν το πρόβλεψε και λέει τώρα ότι "ένα εισαγγελέας πρέπει να του κόψει την εκπομπή και ότι είναι ο Μιχαλολιάκος της δημοσιογραφίας";

    Η χοντρή θείτσα έχει απειλήσει πολύ κόσμο με "βρωμόξυλο", τρώγεται η ίδια μου φαίνεται.

    Καζάκης δεν πρέπει να ξαναπροβληθεί σε αριστερή ιστοσελίδα παρά μόνο για ξεκαθάρισμα. Καλά είναι στον Τράγκα, στον Καρατζαφέρη, στο ΤΑΜ-ΤΑΜ και στο σκατολόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή