Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Η στελέχωση του κρατικού μηχανισμού από την παρέα Σπίρτζη καλά κρατεί

Η στελέχωση του κρατικού μηχανισμού και των Δημόσιων Οργανισμών από πρώην στελέχη μνημονιακών κομμάτων και από την παρέα Σπίρτζη καλά κρατεί. Ο κος Βαφειάδης μέλος ΔΣ του ΠΣΧΜ, στέλεχος της ΠΑΣΚ του νυν Υπουργού Σπίρτζη διακρίθηκε στη θητεία του στο Σύλλογο, όπως μπορείτε να δείτε από παλαιότερες αναρτήσεις μας. Η στήριξη της πλειοψηφίας της ΔΗΣΥΜ στην κυβέρνηση αλλά και η ανταμοιβή της με πλειάδα κυβερνητικών θέσεων δείχνει πολλά για την κατεύθυνση και της επιλογές της κυβέρνησης.

ΕΥΔΑΠ: Εξελέγησαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου- Όλα τα ονόματα

ΕΥΔΑΠ: Εξελέγησαν τα νέα μέλη του ΔΣ

Στην εκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε μεταξύ άλλων η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της ΕΥΔΑΠ.
Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε ότι στις 2 Ιουνίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. έλαβε χώρα η Επαναληπτική μετ' αναβολή Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, εκπροσωπώντας το 76,26% του μετοχικού κεφαλαίου.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
1. Ο Μέτοχος Πλειοψηφίας-Ελληνικό Δημόσιο ανακάλεσε τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Ευάγγελο Παλαιολόγο, Γρηγόριο Ζαφειρόπουλο, Λάμπρο Ζωγράφο, Παντελεήμονα Καμά, Ελευθερία Καραχάλιου, Αναστάσιο Κούρτη και Ιωάννη Χονδρόγιαννο και υπέδειξε προς αντικατάστασή τους, τους κ.κ. Κωνσταντίνο Βαφειάδη, Μιχαήλ Σταυρουλάκη, Νικόλαο Σαράντη, Ιωάννη Καρδαρά, Γεώργιο Μακρινό, Ελευθέριο Μαγιάκη και Ελευθέριο Χαραλαμπάκη, οι οποίοι και εξελέγησαν.
Η θητεία των νέων Μελών λήγει στις 28.06.2018.
2. Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε ως Ανεξάρτητο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την συμμετοχή του στην Επιτροπή Ελέγχου τον κ. Μιχαήλ Σταυρουλάκη σε αντικατάσταση του κ. Λάμπρου Ζωγράφου.
3. Η Γενική Συνέλευση όρισε την Επιτροπή Ελέγχου της ΕΥΔΑΠ, η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Μιχαήλ Σταυρουλάκη ως Πρόεδρο, Ιωάννη Καρδαρά και Ελευθέριο Μαγιάκη ως Μέλη, σε αντικατάσταση των κ.κ. Λάμπρου Ζωγράφου, Γρηγόριου Ζαφειρόπουλου και Επαμεινώνδα Σκλαβενίτη.

1 σχόλιο: