Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Συγκροτούνται άμεσα οι Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ

Συγκροτούνται άμεσα οι Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ
Η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ανακοινώνει ότι συγκροτούνται άμεσα οι Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ και καλεί τους διπλωματούχους μηχανικούς να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους σε αυτές, με χρονική προθεσμία έως και τις 8 Ιανουαρίου 2015.
Ειδικότερα, από τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ υπογραμμίζεται ότι το ΤΕΕ στηρίζεται στη συμμετοχή των Μελών του. Όλοι όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή σε Επιτροπή, ανεξάρτητα του αν επιλεγούν να συμμετάσχουν σε αυτήν ή όχι, θα μπορούν να ενημερώνονται, αν το επιθυμούν, για τις δραστηριότητες της Επιτροπής και θα μπορούν να υποβάλουν αναφορές και προτάσεις όποτε το επιθυμούν ή και να συμμετάσχουν στις ανοιχτές συνεδριάσεις τους. Το ΤΕΕ προσβλέπει στη συμμετοχή των συναδέλφων στη δουλειά του, που είναι άλλωστε η δύναμη του Φορέα μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για να γίνει δυνατή η ενημέρωση των συναδέλφων στη βάση που προαναφέραμε, είναι η ύπαρξη ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Παρακάτω δημοσιεύεται η σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο κατάλογος των Μονίμων Επιτροπών, όπως αποφασίστηκαν από την Aντιπροσωπεία του ΤΕΕ.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να τη στείλουν στο ΤΕΕ / Τμήμα Υποστήριξης Επιτροπών, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: tee@central.tee.gr μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2015.

(Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα μόνο στον χώρο που δίδεται)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Υποστήριξης Επιτροπών, στα τηλέφωνα: 2103291308 και 2103291255

Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις νέες Μ.Ε. του ΤΕΕ (σε μορφή word)

Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις νέες Μ.Ε. του ΤΕΕ (σε μορφή pdf)

Πηγή: http://portal.tee.gr...rtal/COMMITTEES

2 σχόλια:

  1. Η ανακοίνωση σας εδώ,έγινε 7 Ίαν. Και η λήξη υποβολής των αιτήσεως ήταν 8 ,την επόμενη μέρα.Επειδη ενδιαφέρομαι μπορεί να δοθεί παράταση??αν η συσπείρωση μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό ας το κάνει,σας παρακαλώ.Εξ αλλού δεν παρακολουθώ άλλες ενημερώσεις για το ΤΕΕ όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι φαντάζομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είχαμε ενημερώσει ξανά το δεκέμβρη όταν βγήκε η πρόσκληση και η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε κι εμείς να το επαναφέρουμε, θα έλεγα όμως στείλτε σε κάθε περίπτωση την αίτηση σας και ας είναι εκπρόθεσμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή