Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ο ΠΣΔΜΗ για τις Εξετάσεις Ενεργειακών Επιθεωρητών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
ΤΗΛ: 210 9212741-42-44, FAX: 210 9217928, E-mail: psdmh@otenet.gr
Αθήνα, 8/8/2014
Αριθμ.Πρωτ.: 1099
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Εξετάσεις Ενεργειακών Επιθεωρητών
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜ-Η) μέσω της ανακοίνωσής του (21/05/2014, Αρ. Πρ. 1084) εξέφρασε την εναντίωση του στη διαδικασία εξετάσεων ανάδειξης ενεργειακών επιθεωρητών, καλώντας τους συναδέλφους να απέχουν από αυτήν.
Ακολούθησαν μια σειρά από συλλόγους και φορείς του κλάδου των Μηχανικών, οι οποίοι και αυτοί πήραν αποφάσεις ενάντια στη διαδικασία εξετάσεων.
Ταυτόχρονα η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων συμμετείχε και συνεχίζει να συμμετέχει στην αποχή, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την σφοδρή αντίθεσή της στην διαδικασία αυτή, δικαιώνοντας έτσι την απόφαση του Συλλόγου μας, η οποία όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος εξέφραζε το σύνολο των συναδέλφων Μηχανικών ανά την επικράτεια.
Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται δε, να ανακοινωθεί παράταση στην ισχύ των αδειών των ενεργειακών επιθεωρητών, γεγονός που αποτελεί από μόνο του μία πρώτη επιτυχία στον αγώνα μας ο οποίος και συνεχίζεται.
Βεβαίως έχουν εκφραστεί και αντίθετες απόψεις, υπέρ δηλαδή της διενέργειας των εξετάσεων. Όλες οι απόψεις είναι θεμιτές και σεβαστές, λαμβάνονται υπόψη, αλλά πρέπει να τονιστεί ότι δεν αποτελούν επίσημες θέσεις του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, ο οποίος εκφράζεται μέσω των συλλογικών του οργάνων, δηλαδή μέσω των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης.
Για το Δ.Σ. του Π.Σ.Δ.Μ-Η
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Παπαδόπουλος Θεόδωρος Ευσταθίου Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου