Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Όχι στην αξιολόγηση


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε να καλέσει τις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες οργανώσεις να εντείνουν τις προσπάθειές τους ενάντια στην εφαρμογή του νόμου για την «αξιολόγηση».
Με αφορμή την έναρξη της διανομής των φύλλων αξιολόγησης:
Καλούμε τους συναδέλφους να ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στη διαδικασία της αξιολόγησης. Να ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και να ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ τα ατομικά φύλλα αξιολόγησης.
Καλούμε τα πρωτοβάθμια ΣΩΜΑΤΕΙΑ και τις ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ να μεριμνήσουν για την επιτυχία των κινητοποιήσεων και ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ τα φύλλα αξιολόγησης.
Υπενθυμίζουμε τέλος την από 28.4.14 απόφαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (η οποία έχει κοινοποιηθεί με εξώδικο σε όλα τα υπουργεία και τις υπηρεσίες) με την οποία έχει προκηρυχθεί απεργία – αποχή από όλες τις φάσεις τις αξιολόγησης και ισχύει για το σύνολο των εργαζομένων στον Δημόσιο Τομέα.
ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

1 σχόλιο:

  1. Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σχόλια για μία ηλίθια απόφαση που μόνο ένας ηλίθιος θα μπορούσε να σκεφτεί. Ότι δηλαδή σε μία ομάδα εργαζομένων θα υπάρχει οπωσδήποτε ένα 15% που θα είναι άχρηστοι.
    Αλλά πώς να μην κάνεις σχόλιο για την ηλιθιότητα ενός ηλίθιου που κρατά την θέση του έστω και αν το μυαλό του γεννάει ηλίθιες αποφάσεις.
    Να του εμπιστευθείς να διοικήσει επιχείρηση. Την 1η του μηνός θα την παραλάβει και στις 31 θα σου δώσει τα κλειδιά του λουκέτου στο χέρι. Να του δώσεις να δουλέψει περίπτερο στο Σύνταγμα και να στο κλείσει λόγω αναδουλειάς.
    ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή