Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Κινητοποίηση Δευτέρα 5/5 στο ΤΣΜΕΔΕ στις 8πμ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΗ ΣΤΟ ΤΣΜΕΔΕ στις 8 πμ - Στάση Εργασίας 08:00 - 12:00
Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΣτΕ
Ξεκίνησε από την Παρασκευή 2 Μάη, η «επιχείρηση» επιβολής των ληστρικών εισφορών (μαζί με τα αναδρομικά, για όσους χρωστούν εισφορές προηγουμένων ετών). Σύμφωνα με τις απαιτήσεις κυβέρνησης – τρόικας, με έγγραφο του Υπ. Εργασίας, απαίτησε την εφαρμογή της αύξησης των εισφορών. Από κοινού με το ΕΤΑΑ επιχειρούν να επιβάλλουν τετελεσμένα, ενώ το ΔΣ του ΤΣΜΕΔΕ, παριστάνει πως πέφτει από τα σύννεφα! Έπειτα, από κινητοποίηση συναδέλφων, αποτράπηκε η εφαρμογή των αυξήσεων την περασμένη Παρασκευή.
Παράλληλα το ΤΣΜΕΔΕ, με εντολή της κυβέρνησης και της τρόικα, είναι έτοιμο να στείλει τα πρώτα στοιχεία ασφαλισμένων που έχουν οφειλές άνω των 5000 ευρώ στο ΚΕΑΟ, ενώ την Δευτέρα 5 Μάη εκδικάζεται στο ΣτΕ, η προσφυγή για την αύξηση των εισφορών.
Η κυβέρνηση με σημαία το «success story», το πρωτογενές πλεόνασμα και την «έξοδο από τα μνημόνια», επιτίθεται ανελέητα στα ασφαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα, ενώ ετοιμάζεται να ψηφίσει ένα νέο «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» με μέτρα μέχρι και το 2020 το επόμενο διάστημα. 
Με βάση και τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του ασφαλιστικού, καλούμε τους συναδέλφους να διαλέξουμε την αγωνιστική διέξοδο στον πόλεμο που κηρύχτηκε ενάντια μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και άνεργους μηχανικούς, τα σωματεία τους και κάθε συλλογικότητα, να συμβάλλουν στην οργάνωση του αγώνα. Για να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο που θα μπει εμπόδιο στον οδοστρωτήρα που διαλύει τα δικαιώματα μας, για να παρθούν πίσω οι ληστρικές αυξήσεις και όλα τα αντεργατικά μέτρα, με κοινό συντονισμένο αγώνα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ
ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΑΟ - ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
Με τους αγώνες μας να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης –ΕΕ- κεφαλαίου
Οργανωμένα και μαζικά ΔΕΝ πληρώνουμε τις αυξημένες εισφορές

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου