Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ενημέρωση (+φώτος) από την κινητοποίηση στο ΕΤΑΑ στις 15/5


Κατά τη χθεσινή κινητοποίηση (15/5) της ανοικτής συνέλευσης συγκεντρωθήκαμε στο ΕΤΑΑ δεκάδες μηχανικοί και δικηγόροι και πολλοί εργαζόμενοι του ΕΤΑΑ οι οποίοι είχαν επίσης κινητοποίηση για τα δικά τους θέματα (αξιολόγηση, απολύσεις).
Τα μέλη του ΔΣ παρά τις μέχρι τώρα διαβεβαιώσεις τους ότι δε θα ξανασυνεδριάσει το ΔΣ εξαιτίας των πραξικοπημάτων Σελιανάκη προσήλθαν κανονικά στη συνεδρίαση. Τα θέματα του ΔΣ ήταν υπηρεσιακά μαζί με 2 θέματα προθεσμιακών καταθέσεων του Ταμείου που έληγαν και αποτέλεσαν μάλλον τον “έκτακτο” λόγο της βιασύνης να πραγματοποιηθεί το ΔΣ. Φαίνεται ότι το ΚΕΑΟ, οι ληστρικές αυξήσεις εισφορών (που εκκρεμεί η έκδοση σχετικής απόφασης από το ΣτΕ), η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που στερούν από χιλιάδες συναδέλφους, αλλά και οι παρανομίες του προέδρου του ΔΣ του Ταμείου δεν αποτελούν επίμαχα θέματα συζήτησης για το ΔΣ του ΕΤΑΑ και τον Πρόεδρο του.
Οι παράνομες και επικίνδυνες πόρτες της αυθαίρετης σιδεριάς του κου Σελλιανάκη εμπόδισαν την είσοδο για άλλη μια φορά τόσο στα μέλη του ΔΣ όσο και στους εργαζόμενους του Ταμείου και στους συγκεντρωμένους μηχανικούς.
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κο Σελλιανάκη και στη κυβέρνηση που τον τοποθέτησε, ότι τα Ταμεία δεν αποτελούν προσωπική τους περιουσία για να τα ανοιγοκλείνουν κατά το δοκούν, αλλά δημόσια και κοινωνική περιουσία που έχει δημιουργηθεί από τη δουλειά και τους κόπους των ασφαλισμένων μηχανικών και δεν είμαστε διατεθημένοι να τους τα εκχωρήσουμε.
Αφού εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του Ταμείου απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές των απολύσεων και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, δώσαμε ραντεβού για την επόμενη συνέλευση μας την Τετάρτη 21/5 στις 6:30μμ στο ΤΕΕ αλλά και όπου ετοιμάζουν σχέδια εξόντωσης μας.
DSC_0177p DSC_0182
DSC_0183p DSC_0187p DSC_0188p DSC_0189p DSC_0197p DSC_0198p DSC_0199p DSC_0203p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου