Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Οι μηχανικοί ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ παίρνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε τα ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου με δεδομένο ότι:
Την 19/2/2014 ο Υπουργός Εργασίας κος Γιάννης Βρούτσης και την 20/2/2014 ο εκλεκτός του κος Αντώνης Σελλιανάκης, πρόεδρος του ΕΤΑΑ, με έγγραφά τους κλιμακώνουν την επίθεση της Κυβέρνησης εναντίον των μηχανικών, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία χειμάζονται πληττόμενοι από την κρίση και τα μνημόνια ή και έχουν ήδη πλήρως καταστραφεί. Με τα έγγραφά τους αυτά καλούν το ασφαλιστικό ταμείο των μηχανικών να προωθήσει στο ΚΕΑΟ (μηχανισμό κατασχέσεων) λίστα οφειλετών στα πλαίσια της μνημονιακής νομοθεσίας. Και αυτά συμβαίνουν ενώ αυξάνεται συνεχώς το πλήθος των ανασφάλιστων μηχανικών, που στερούνται περίθαλψης λόγω ακριβώς της αδυναμίας καταβολής των εισφορών αυτών.
Τα παραπάνω αποτελούν τη σκληρή πραγματικότητα που αφορά και στους υπόλοιπους επιστήμονες ασφαλισμένους στο ΕΤΑΑ, τους οποίους καλούμε σε συμπόρευση αγώνα για να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα που καταδικάζει τις ζωές μας.
Καλούμε σε συνέντευξη τύπου
  • Για να παρουσιάσουμε τις διάφορες πτυχές και τις διαστάσεις της δραματικής κατάστασης, η οποία έχει δημιουργηθεί στον κλάδο των μηχανικών και η οποία συνεχώς επιδεινώνεται.
  • Για να καταθέσουμε τις θέσεις μας σχετικά με τα άμεσα μέτρα που απαιτούμε να ληφθούν, ώστε να αποτραπεί η οικονομική αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις φυσική εξόντωση των συναδέλφων μας, που ζουν ή θα ήθελαν να ζουν από τη δουλειά τους.
Η συνέντευξη τύπου θα γίνει την Τετάρτη 5 Μαρτίου, στις 11:00πμ, στα γραφεία του ΤΕΕ, Νίκης 4, Σύνταγμα, όροφος 8ος, Αίθουσα Διοικούσας.
Τη συνέντευξη τύπου διοργανώνουν:
  • το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΣΜΤ)
  • η ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ( ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ)
  • η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου