Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Δεν αποστέλλεται προσωρινά κατάλογος βεβαίωσης οφειλών προς το ΚΕΑΟ

Αναρτούμε την απόφαση της ΔΕ του ΕΤΑΑ με την οποία αποφασίστηκε η μη αποστολή στοιχείων ασφαλισμένων του Ταμείου στο ΚΕΑΟ. Η ανοικτή συνέλευση μηχανικών έχει αποφασίσει τις παρακάτω δράσεις για την ερχόμενη εβδομάδα:

Δευτέρα 20/1, ώρα 15.00
Παρέμβαση στο ΤΣΜΕΔΕ (Κολοκοτρώνη 4) διεκδικώντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους, άρνηση αποστολής στοιχείων στο ΚΕΑΟ, άρση των άθλιων όρων διακανονισμού οφειλών, αναγνώριση των ανέργων και υποαπασχολούμενων συναδέλφων, μη υποχρέωση καταβολής εισφορών σε όσους δεν έχουν επαρκές εισόδημα, γενική μείωση εισφορών, προστασία χαμηλόμισθων συναδέλφων.
Δευτέρα 20/1, ώρα 18.00
Παρουσία στη συνάντηση της πρωτοβουλίας "Πλειστηριασμοί STOP" στο ΕΜΠ, αμφιθέατρο Γκίνη, για να ενημερώσουμε και να καλέσουμε στις επόμενες κινητοποιήσεις μας και να συντονιστούμε με τις υπόλοιπες συλλογικότητες.

Τρίτη 21/12, ώρα 18.30
Παρέμβαση στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ για να εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας για μέρος του σχεδίου απόφασης που μας κοινοποιήθηκε, αλλά και για απαίτηση ενημέρωσης, μέσω του ΤΕΕ, όλων των μηχανικών για τις επόμενες κινητοποιήσεις.

Πέμπτη 23/1, ώρα 15.00
Μεγάλη κινητοποίηση στο ΕΤΑΑ (Μάρνη 24) με στόχο να αποτρέψουμε την αποστολή στοιχείων οφειλετών στο ΚΕΑΟ, εν όψει της λήξης της προθεσμίας που πετύχαμε.

Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση μηχανικών θα πραγματοποιηθεί είτε αμέσως μετά την παρέμβαση στο ΕΤΑΑ την Πέμπτη είτε την Παρασκευή στις 18.30 στο ΤΕΕ. Θα αποφασιστεί την Πέμπτη ανάλογα με τις εξελίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου