Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Κάλεσμα για συντονισμό κοινών δράσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς τη Δευτέρα 25.11


Στη συνάντηση της 13ης Νοεμβρίου στο θέατρο Εμπρός ομάδες κοινωνικής δικτύωσης, δομές αλληλεγγύης και πολλές  και πολλοί ενδιαφερόμενοι ανέπτυξαν έναν πολύπλευρο προβληματισμό για τα ζητήματα που αφορούν τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, και τους μικρομεσαίους επαγγελματίες καθώς και την επικείμενη απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Ανταλλάχθηκαν πληροφορίες και εμπειρίες και υπήρξε κοινή διαπίστωση της αναγκαιότητας για παραπέρα συντονισμό της δράσης μας.
Τις τελευταίες  μέρες, μετά από και από την έντονη παρέμβαση της τρόικας,  είναι φανερό ότι οι κυβέρνηση βρίσκεται στην τελική ευθεία των δικών της κινήσεων.
Παίρνουμε λοιπόν την πρωτοβουλία να καλέσουμε όλους και όλες που έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το θέμα την Δευτέρα 25-11-2013 στις 6:00μμ με σκοπό την άμεση από κοινού οργάνωση συγκεκριμένων δράσεων. Είναι σημαντικό κάθε πρωτοβουλία να έρθει με συγκεκριμένες προτάσεις είτε για τοπικές είτε και για κεντρικές δράσεις,  για να διευκολύνουμε την συζήτηση. H συνάντηση θα γίνει στο κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο (Πατησίων).
Συντονισμένη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς ΤΩΡΑ!!!!

Αλληλεγγύη για Όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου